Introductie

Balkroodbovenseegoal
 

Wilt u mee uit uw carierre halen, maar weet u niet hoe? Zit u aan het plafond van uw kunnen, maar wilt u verder? Of staat u op een kruispunt van uw leven en weet u niet welke kant u op moet? Logisch dat u met dit soort essentiele vragen even de bomen door het bos niet meer ziet.

Voor het aanpakken van al deze psychosociale ontwikkelings- en veranderingsprocessen is Inezpire uw professionele sparringpartner. Op een natuurlijke manier weet zij mensen in een veilige omgeving weer in hun kracht te brengen. Zodat diep verborgen talenten naar boven komen en er weer vanuit de kern ondernomen wordt.

Inezpire is een bureau dat verder gaat dan coaching en training alleen. Door haar cliënt pas de tools te geven om te veranderen als de verandering ook in het bewustzijn doorgedrongen is. Zo zijn de resultaten blijvend meetbaar en dus gewaarborgd voor de toekomst. Zo ontstaan er veranderingen die anders niet voor mogelijk waren geweest.

Business & lifestyle coach:

  • Doorbreken van belemmerende patronen – mentale reset programma
  • Transformele leiderschaps training
  • Team talent training groepsdynamiek
  • Analyse interne organisatie en advies
  • Deskundig gesprekspartner voor de ondernemer van nu

Mission statement

‘Ieder mens is uniek en heeft een persoonlijk talent, maar niet iedereen weet dit talent te herkennen en te ontwikkelen in het leven. Bij Inezpire werk ik in de ware essentie van jouw leven in het hier en nu en leer u vrij te komen van het verleden én de wereld te ontdekken buiten uw eigen comfortzone. Zo komt u tot de kern van uw eigen wezen en leert u uw persoonlijke leiderschap en zelfbewustzijn snel en discreet te ontwikkelen.’

Voor ieder mens die klaar is om de wereld voorbij zichzelf te ontdekken.
 
balkroodben

© Copyright InezPire 2012-2013 - All Rights Reserved - Dutch Chamber of Commerce 56669305.