Voor wie

Balkroodboven
ENTREPENEUR
 

Zoekt u een manier om meer uit uw werkpotentieel te halen? En als u al op de top van uw kunnen zit, hoe kunt u dan nog verder? Weet u de balans tussen werk en privé maar niet te houden? Of vraagt u zich af hoe u uw team het beste als leider kan begeleiden? Zomaar wat wezenlijke vragen die u flink bezig kunnen houden.


Voor al die mensen die op zo’n kruispunt van hun leven staan, kan Inezpire van grote toegevoegde waarde zijn. Omdat ze haar cliënten op een heel natuurlijke en comfortabele manier aan de hand meeneemt de diepte in. In no time weet ze tot de kern door te dringen, het nu transparant in kaart te brengen en wezenlijke antwoorden boven water te krijgen.

Op deze manier is Inezpire een zakelijke en persoonlijke gesprekspartner waar begeleiding in leiderschap en zelfbewustzijn, loopbaanbegeleiding, maar ook het stellen van bedrijfsdiagnoses, het oplossen van organisatieknelpunten en organisatieadvieswerk centraal staan.

Bent u ook op zoek naar de volgende groeispurt in uw ontwikkeling of die van uw organisatie? Ondernemers die het aandurven om in het diepe te springen en hun verborgen talenten te ontdekken? Mensen die nu vooruit geholpen willen worden voor successen in de toekomst? Inezpire begeleidt u stap voor stap. Durft u het aan?

Inezpire is het bureau van Iñez van Boxtel, die jarenlang als begeleider in de top van het bedrijfsleven meegedraaid heeft. In die periode merkte zij dat de snel wisselende marktveranderingen een groot beroep doen op de flexibiliteit, het daadkrachtige optreden en de waarneming van een leidinggevende. Ze zag mensen worstelen met veranderingen, terugvallen in oude gewoontes en vastlopen in hun werk.

Vanuit die ervaring is Inezpire – beyond coaching ontstaan. Een bureau dat dus verder gaat dan coaching alleen. Omdat Iñez gelooft dat er meer nodig is voor een grondige, maar vooral ook blijvende verandering. Met een eigen ontwikkelde methode helpt zij haar cliënten vooruit naar de volgende stap in hun ontwikkeling en successen in de toekomst.

Naast haar loopbaan heeft Iñez vele trainingen gevolgd voor persoonlijke ontwikkeling en organisatiepsychologie en behaalde zij haar Master degree Neuro Lingiustic Programming en Journey practicioneer voor persoonlijke ontwikkeling. Vanuit al deze kennis en ervaring heeft zij het potentieel van velen, zowel nationaal als internationaal, al naar een hoger plan getild.

Expertise in talentontwikkeling in al zijn kwetsbaarheid en lef. Familie bedrijven begeleiden in het zakelijk herstellen van de bedrijfskoers met behoud van de familierelatie. Nieuwe leiderschap training voor de huidige generatie Y
 
balkroodben

© Copyright InezPire 2012-2013 - All Rights Reserved - Dutch Chamber of Commerce 56669305.