Contact: +31 6 517 962 11

Advies trajecten voor ondernemers

TRAINING & ADVIES TRAJECTEN VOOR ONDERNEMERS

Ben jij…

– Een ondernemer met jaren ervaring binnen een familiebedrijf? Of;
– Een ondernemer die aan een nieuwe levensfase begint? Het 2e ondernemersleven.

En wil jij…

– Groeien in persoonlijk leiderschap?
– Meer teamdynamiek met een zelfsturend team?
– Minder werkdruk ervaren?
– Wil je orde in de chaos?
– Een goeie werk/privé balans?
– Ben je al jaren ondernemer en vraag je jezelf af of dit het is?

JA? Inez helpt je graag.

  • – Executive coaching & training

Begeleidt en ondersteunt het ontwikkelingsproces van directie, top managers, bestuurders en ondernemers. Executive coaching is gericht op het versterken van persoonlijk en professioneel leiderschap. Executive coaching kan het definiëren, verduidelijken en realiseren van doelen begeleiden en ondersteunen. Door bewustwording, het vergroten van zelfvertrouwen en het exploreren, ontwikkelen en toepassen van eigen mogelijkheden. Gespreksonderwerpen zijn bijvoorbeeld ambities, management en werk – privé balans. Een vaardigheid die vaak op de agenda staat is strategisch denken waar Iñez als sparringpartner en klankbord de groei ontwikkeling begeleid. De coaching trajecten bestaan uit 3 tot 6 sessies.

  • – Lifestyle coaching

Lifestyle coaching is voor iedere ondernemer die uit balans is tussen privé en werk druk. Zeer geschikt voor de ondernemer die het gevoel heeft dat hij onmisbaar is binnen de organisatie en 24/7  beschikbaar denkt te moeten zijn. Vaak gaat dat ten kosten van het privé  leven. Dit coachtraject bestaan uit 2 modules van ieder 4 sessies.

  • – Management Teamdynamiek training

Iñez deelt een transformatie methode met gedragstraining op het gebied teamontwikkeling, oplossingsgericht handelen, zelfsturende team ontwikkeling om de toekomstige bedrijfsresultaten te behalen. Je gaat aan het eind van de dag naar huis met een concreet plan van aanpak! Tijdens het 1e deel van deze training wordt een transformatieplan met de ondernemer uitgewerkt en tijdens het 2e deel van de training wordt er samen met het team het plan voor de toekomst ontwikkelt waarin ieder lid in zijn kracht gezet wordt en de samenwerking een transparant plan van aanpak krijgt voor het behalen van de bedrijfsresultaten. De training duurt 1 dag en is maatwerk. Voor beschikbaarheid, locatie en kosten neem contact op via info@inezpire.nl.

  • – Leiderschap en ondernemerschap trainingen

Ben jij de ondernemer die een bedrijf overneemt of een bedrijf (her)start met een nieuw team? Aan de hand van Iñez haar leiderschapstraining komen o.a. missie & visie, netwerken, imago, efficiënt werken, leiderschap en bedrijfscultuur met haar gouden tips aan bod. Het is een praktische en effectieve training waarin jij als ondernemer een communicatie methodiek leert om het team op de juiste manier (op afstand) aan te sturen voor de gewenste bedrijfsresultaten. Waar je als ondernemer de “helikopterview” scherp weet neer te zetten en ieder teamlid op de juiste manier weet te beïnvloeden. Deze methode is dagelijks toepasbaar binnen iedere organisatiecultuur en structuur. Zet jouw leiderschap op scherp en verhoog DIRECT de productiviteit en de winstmarge. De training bestaat uit 5 sessies.

  • – Strategisch onderzoek interne organisatie – verkoop klaar maken van de onderneming

Heb jij als ondernemer het toekomstplan voor de komende jaren van de onderneming klaar liggen? Laat dan de koers en de bedrijfsdoelstellingen die in het plan staan ook toetsen binnen de interne organisatie. Zitten de werknemers op de juiste plek met het juiste takenpakket? Welke leiderschapsstijl is nodig in de aansturing? Past de huidige bedrijfscultuur bij de nieuwe plannen?  Hoe vergroot ik de draagkracht en de waarde van mijn onderneming? Door middel van interviews en een analyse van de capaciteiten binnen het team wordt een rapport met advies uitgewerkt voor een succesvolle implementatie van de plannen.  Voor beschikbaarheid, locatie en kosten neem contact op via info@inezpire.nl.

  • – Begeleiding familiebedrijf in overname 

Opvolging van een (familie) bedrijf of uitbreiding van een bedrijf is niet zo makkelijk als het lijkt. Staat jij als ondernemer nog scherp in de wedstrijd met een goed strategisch plan? Hoe pak jij dat aan? Wanneer start ik? Tijdens dit proces komen vele vragen aan de orde. Een overname van een onderneming harmonieus en gestructureerd laten verlopen kost tijd. Bovendien moet de business ook gewoon doordraaien en moeten beide generaties onderling goede afspraken maken over de toekomstige zeggenschap. Overwinnen van hindernissen en bespreekbaar maken. Bedrijfsopvolging is geen rationeel proces, daar horen emoties bij. Als ervaren adviseur ken ik deze emoties en weet welke valkuilen er op de loer liggen. Ik maak samen met u altijd eerst een plan van aanpak waarin alle aspecten de aandacht krijgen die nodig is voor een soepele overdracht. Hiermee wordt u als ondernemer ontzorgt en bijgestaan in deze fase. Ook als de processen emotioneel zwaarder ervaren worden. Mijn specialisatie is het familiebelang binnen het familiebedrijf centraal te zetten met een opvolgingsstrategie. Conflictbemiddeling bij botsende familiebelangen, familierelaties & samenwerking. Voor beschikbaarheid en kosten neem contact op via info@inezpire.nl.

Recommendation:

Andy Palmer

Chief Executive Officer at Aston Martin Lagonda Ltd

January 22, 2013, Andy was a client of Iñez van Boxtel’s

Inez has a remarkable ability to dig beyond a persons veneer and guide her clients to explore and develop their latent capabilities. Her skills are extremely helpful for individuals embarking on a new career or personal journey, or where they face challenges in a new business paradigm not faced before in their career. Inez is extraordinarily dedicated and highly professional, backed by her own experiences. Her approach is not the traditional “Career Coach”; it is truly much more than this.