Contact: +31 6 517 962 11

Online ondernemersadvies

ADVISEUR VOOR ONDERNEMERS

“Sparringspartner voor iedere ondernemer tijdens veranderprocessen!”

Als je het aan Iñez vraagt is er niks leuker dan ondernemer zijn. Je bepaalt de koers van je bedrijf en neemt de beslissingen! Maar soms kan het pittig zijn tijdens de veranderprocessen en de vaardigheden die er van jou gevraagd worden. Daarbij kan het wel eens eenzaam zijn in het afwegen van beslissingen, krijg je niet zomaar zinvolle tips en na de zoveelste keer sparren met je lieve vrienden of partner ben je er misschien wel toe aan toe om dit te doen met een ervaren ondernemer.

“Je hebt met Iñez contact via een video call om jouw vragen te beantwoorden, tips te krijgen en te sparren over nieuwe ideeën of beslissingen”

Naast de persoonlijke adviestrajecten voor ondernemers biedt Iñez daarom ook op maandelijkse basis persoonlijke begeleiding aan. Je hebt met Inez voor een periode van minimaal 3 maanden, wekelijks contact via een video call.  Iñez luistert naar jouw vragen, houdt je scherp, geeft tips en zal met je sparren over nieuwe ideeën, stappen of beslissingen die jij wil nemen. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@inezpire.nl voor de tarieven en mogelijkheden.