Contact: +31 6 517 962 11

Personal Life Mapping programma

PERSONAL LIFE MAPPING PROGRAMMA

Hallo, mijn naam is Iñez van Boxtel, en psychosociaal therapeut en lifestyle coach. De afgelopen jaren heb ik samen met Mariska Korte een programma ontwikkelt voor ieder persoon die zijn drijfveer, passie, balans en koers in zijn leven kwijt is. Een programma vol persoonlijke levenslessen met een universele praktische methodiek om jouw leven binnen 10 sessies op een nieuwe koers te zetten. Ontdek jouw kompas naar balans waar je de rest van je leven op kan bouwen. Het is een holistisch programma waarin je persoonlijke ontwikkelingen doorgemaakt en groeit met meer;

#Zelfinzicht #Zelfkennis #Zelfacceptatie #Zelfredzaam #Zelfconnecting #Zelfvertrouwen #Zelfvergeving #Zelfliefde #Zelfregie.

Tijdens het programma wordt er gewerkt aan jouw persoonlijk leiderschap met cognitieve gedragstraining, neuro linguistic programming, hypnotherapie, rationele emotieve therapie, organisatie psychologie en energetische behandelingen.

Wat doet het PLM-programma voor jou?

PLM leert jou hoe je ZELF je leven privé en zakelijk kan oppakken en de ongewenste situatie waarin je momenteel zit succesvol kan veranderen, waardoor je terug komt in jouw kernkracht! Het is een programma met een praktische aanpak waar je na iedere levensles van 1 tot 1,5 uur met nieuwe inzichten je dagelijks leven leert op te bouwen in de richting die gewenst is. Waarmee je de  levenspassie, motivatie en uitdagingen in het NU met goede moed en met een helder plan aan kan gaan. Ervaar een leven met minder stress, piekeren, onzekerheid, verdriet, boosheid, machteloosheid en onrust.

Dit persoonlijke ontwikkelingsprogramma is binnen 10 sessies te doorlopen.

Ben jij jouw drijfveer kwijt? Door een gebeurtenis de levenspassie verloren? Ervaar jij geen duidelijke koers in je dagelijkse leven? Jij verdient het om te weten waar jou startpunt ligt en hoe jij het stuur weer in handen krijgt over jouw leven. PLM is er voor jou, vakkundig, to the point en met een warm hart. Voor ieder persoon die het beste uit zichzelf, familie, relaties, gezondheid, werk en carrière wilt halen. Met Mariska Korte, energetisch therapeut leren wij jou om niet meer terug te vallen in ongewenst gedrag, zodat je het leven kan bouwen waar jij van droomt.

Voor ieder persoon die het beste uit zichzelf, familie, relaties, gezondheid, werk en carrière wilt halen. Een programma die de BESTE VERSIE VAN JEZELF ontwikkelt.

Wil je meer weten over het programma en Iñez en Mariska ontmoeten?

Neem contact op via info@PLM-programma.nl

l j