Contact: +31 6 517 962 11

Personal Life Mapping programma

PERSONAL LIFE MAPPING PROGRAMMA

Hallo, mijn naam is Iñez van Boxtel en personal coach bij Inezpire – beyond coaching. Mijn missie en passie is het delen van een dieper niveau van kennis die ik op mijn kruistocht van de afgelopen 8 jaar heb opgedaan. Ik ben een bevoorrecht persoon die avontuurlijk en mooi werk heeft mogen en kunnen neerzetten in werk en studies. Echter waren er in die periodes ook fikse hobbels op de weg en crash momenten in mijn privé leven. 8 jaar geleden stond ik op een kruispunt in mijn leven waar ik wist dat ik zaken moest veranderen, waar ik voelde dat ik mijn wereld om mij heen niet zo stabiel en veilig was zoals ik dat nodig had. Waar ik zelf het stuur weer in handen wilde voelen om het leven te vormen waar geluk, warmte en geborgenheid de basis in mijn wereld was. Ik was het contact met mijzelf helemaal kwijt.

Maar hoe?

Vele personen hebben mij geholpen op deze kruistocht en ieder heeft bijgedragen aan waar ik nu ben. In 2012 ontmoet ik Mariska en met haar heb ik een programma uitgewerkt voor zelfontwikkeling en zelfsturing. Helemaal speciaal ontworpen voor voor ieder persoon die na een val in zijn leven weer  een nieuwe start wilt maken, maar niet weet waar te beginnen.

Het programma is in 13 tot 26 weken te doorlopen.

Jij verdient het om te weten waar jou startpunt is en hoe jij het stuur weer in handen krijgt over jouw leven. PLM is er voor jou, vakkundig, to the point en met een warm hart. Voor ieder persoon die het beste uit zijn familie, relaties, gezondheid, werk en carrière wilt halen. Met Mariska samen voorkomen wij  dat jij terugvalt en het leven kan bouwen waar jij van droomt.

Dat mijn 8 jaar stuggelen voor jou 26 weken mogen zijn. Daar doe ik het voor …….

Wil je meer weten over het programma en Inez en Mariska ontmoeten?

Kom dan naar de OPEN INLOOP AVOND op 29 augustus 2018 van 19.30 uur tot 21.00 uur en meld je aan via info@inezpire.nl

l j