Contact: +31 6 517 962 11

Spreker & Seminars

SEMINAR EIGENAARSCHAP & LEIDERSCHAP

Ben jij een (startende) ondernemer, ambitieuze directeur of manager? Dan is deze Seminar iets voor jou! Aan de hand van Iñez haar persoonlijke verhaal komen o.a. missie & visie, netwerken, imago, efficiënt werken, leiderschap en bedrijfscultuur en haar gouden tips aan bod. Daarnaast is er ruimte om jouw vragen te stellen. Tickets zijn inclusief drankjes tijdens de Seminar en tijdens de netwerkborrel na afloop van de Seminar. Per Seminar maximaal 16 personen.

SEMINAR GORILLA WISDOM

Wil jij het roer omgooien met het team? Wil jij weten wie de meeste invloed heeft binnen het team? Of wil je nieuwe doelen stellen voor 2018 en 2019? Wil jij het team transformeren naar een zelfsturend team? Dan is deze Seminar iets voor jou!​ Tijdens de Seminar deelt Iñez alle tips en tricks op het gebied teamontwikkeling, oplossingsgericht handelen, zelfsturende team ontwikkeling om de toekomstige bedrijfsresultaten te behalen. Je gaat aan het eind van de dag naar huis met een concreet plan van aanpak! Tickets zijn inclusief drankjes tijdens de Seminar en tijdens de borrel na afloop van de Seminar. Per Seminar maximaal 16 personen.

INEZ ALS SPREKER

In een dynamische 30 minuten boeit Inez het publiek met de presentatie GORILLA WISDOM.

De onderstroom en de teamdynamiek worden blootgelegd van de mensen binnen de interne organisatie processen van een onderneming. Met gedragsspiegeling over beïnvloeding en macht en de positie van de leiders en hun gedrag. Gegarandeerd dat jij als ondernemer met een andere bril naar het team gaat kijken en de doelstellingen aanscherpt! Voor boekingen en prijzen mail naar info@inezpire.nl