Contact: +31 6 517 962 11

Spreker & Trainingen

TRAINING EIGENAARSCHAP & LEIDERSCHAP

Ben jij de ondernemer die een bedrijf overneemt of een bedrijf (her)start met een nieuw team? Aan de hand van Iñez haar persoonlijke verhaal komen o.a. missie & visie, netwerken, imago, efficiënt werken, leiderschap en bedrijfscultuur met haar gouden tips aan bod. Het is een praktische en effectieve training waarin jij als ondernemer een communicatie methodiek leert om het team op de juiste manier (op afstand) aan te sturen voor de gewenste bedrijfsresultaten. Waar je als ondernemer de “helikopterview” scherp weet neer te zetten en ieder teamlid op de juiste manier weet te beïnvloeden.  Deze methode is dagelijks toepasbaar binnen iedere organisatiecultuur en structuur. Zet jouw leiderschap op scherp en verhoog DIRECT de productiviteit en de winstmarge.

 

TEAMDYNAMIEK TRAINING – interne organisatie strategie

Wil jij het roer omgooien met het team? Wil jij weten wie de meeste hiërarchische invloed heeft binnen het team? Wil jij het team transformeren naar een zelfsturend team? Dan is deze training iets voor jou!​  Iñez deelt een transformatie methode met gedragstraining op het gebied teamontwikkeling, werving en selectie, oplossingsgericht handelen, zelfsturende team ontwikkeling om de toekomstige bedrijfsresultaten te behalen. Je gaat aan het eind van de training naar huis met een concreet plan van aanpak!

Tijdens het 1e deel van deze training wordt een transformatieplan met de ondernemer uitgewerkt en tijdens het 2e deel van de training wordt er samen met het team het plan voor de toekomst ontwikkelt waarin ieder in zijn kracht gezet wordt en de samenwerking een transparant plan van aanpak krijgt voor het behalen van de bedrijfsresultaten.

 

INEZ ALS KEYNOTE SPREAKER

In een dynamische 20 minuten boeit Inez het publiek over effectief leiderschap met de presentatie GORILLA WISDOM. Met gedragsspiegeling, vormen van beïnvloeding, macht, positie van de leiders en hun gedrag. Gegarandeerd dat jij als ondernemer met een andere bril naar het team gaat kijken en de doelstellingen aanscherpt! Voor boekingen en prijzen mail naar info@inezpire.nl

Een presentatie over TEAMDYNAMIEK EN DE ONDERSTROOM. De onderstroom en de teamdynamiek worden blootgelegd binnen de organisatie van een onderneming door middel van de wet van 3! Leer tijdens deze presentatie hoe je als mens en ondernemer de sociale hiërarchie kan herkennen en positief kan beïnvloeden.

 

 

 

 

 

INEZ ALS DAGVOORZITTER

Als dagvoorzitter staat Inez volledig in dienst van het doel van jouw event. Waartoe moeten deelnemers geïnspireerd worden? Wat is de gewenste situatie? Pas als dit duidelijk start het gesprek over de inhoud van het programma. Kijkt ervaren, kritisch en creatief mee naar de interactieve onderdelen tijdens het event. Als dagvoorzitter bewaakt Inez de sfeer in en houdt de stemming en de behoefte van de zaal continu in de gaten. Zij acteert hierop waar nodig door een twist te geven aan het programma.

Voor beschikbaarheid, locatie en kosten neem contact op via info@inezpire.nl